MMstaro za MMnovo!

Pošaljite nam svoju staru MM majicu i dobit ćete 10EUR (!!) popusta na novu! Nije važno kada ste ju kupili i iz koje je godine, nije važno niti u kakvom je stanju, ima li oštećenja, fleka ili veeeelikih rupa – svaka je odlična, samo nam ju pošaljite – mi ćemo ju reciklirati, a vi ćete dobiti jedinstveni kod za popust od 10EUR pri kupovini nove MM majice! Imate više takvih MM majica koje želite zamijeniti „MMstaro za MMnovo“? Odlično – pošaljite nam ih sve – svaka stara MM majica vrijedi jedan kupon od 10EUR!

Kako privrženost MM održivom i zelenom pristupu poslovanju ne bi ostala vidljiva samo u nekim detaljima i velikim riječima, odlučili smo pokrenuti ovu zaista veliku zelenu akciju koja će nas uvelike pretvoriti ne samo u primjer drugima, već zaista pokazati da je MM veliki mali brand koji brine o okolišu, održivosti i trudi se da svojim djelovanjem ostavi ovaj naš planet sljedećim generacijama barem približno u istom stanju kakvog smo ga mi imali prilike uživati.

Ovo zato ne radite samo radi velikog popusta na novu MM majicu, već i da sami pomognete u zajedničkom zadatku – da svi zajedno skrbimo o našem planetu i da svatko od nas da svoj mali doprinos u postizanju tog cilja.

Majice nam šaljite na adresu:

Uberfunky d.o.o.
„MMstaro za MMnovo“
Lokvarska ulica 3
10000 Zagreb

Ne zaboravite uz majice poslati i email adresu na koju će Vam stići posebni kod za popust! Akcija je produžena i traje do 13.03.2023.!

* različiti popusti i kuponi ne mogu se kombinirati
* jedan kod od 10EUR popusta vrijedi za kupovinu jedne majice kratkih rukava
* svaki takav kod od 10EUR popusta može se iskoristiti do 01.05.2023.

Zatvori

Majčice Moja

suverene majice uz krajnje visoku nazočnost kvalitete za sve koji previše razmišljaju (od 2012.)

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

Majčice Moja

suverene majice uz krajnje visoku nazočnost kvalitete za sve koji previše razmišljaju (od 2012.)