MM B2B

Ako se Vaša tvrtka želi istaknuti posebnim MM majicama za neki event, prigodan poklon ili kakvu drugu priliku, od sada imate tu mogućnost kroz posebni program MM B2B.
Nudimo Vam visoko kvalitete majice pod okriljem već prepoznatog branda MM koje mogu, osim samim motivom, na različite načine biti i dodatno brandirane Vašim logotipom ili porukom.

Svi smo se susretali sa „sponzorskim“, poklon-reklamnim-majicama itd., no MM majice već godinama plijene pažnju kako upečatljivim dizajnom, tako i vrhunskom kvalitetom izrade. Dodajmo i to da se MM majice u potpunosti proizvode i šivaju u RH.

Nudite li drugačiju priču? Da li je Vaš poslovni izbor na neki način poseban? Da li Vam je Vaš event ili poslovni partner dovoljno važan i želite ostaviti dublji dojam? MM majice su svojom kvalitetom idealan izbor.

Kontaktirajte nas za više detalja jer svakom pojedinom partneru pristupamo individualno i posvećujemo pažnju u želji da mu pomognemo da u svojem nastupu u MM majicama bude drugačiji i poseban – baš kao i MM.

B2B@uberfunky.hr

Zatvori

Majčice Moja

suverene majice uz krajnje visoku nazočnost kvalitete za sve koji previše razmišljaju (od 2012.)

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

Majčice Moja

suverene majice uz krajnje visoku nazočnost kvalitete za sve koji previše razmišljaju (od 2012.)