O nama

Ono što je počelo kao nekakav osobni izazov i kreacija zbog “nema majica koje bi nosili” preraslo je tijekom vremena u višegodišnji posao i projekt koji jedva čeka proširiti svoje kreativne pipke u druge sfere odijevanja i dizajna.

“Majčica” je prerasla onu prvotnu činjenicu da je riječ bila o majci koja sa mužem dizajnira majice za koje je defaultni usklik “majko mila!”…
“Majčica” je danas u novoj ulozi – doživljavamo ju i definiramo kao nematerijano biće, nostalgičnu, pronicljivu, duhovitu i inteligentu dušu koja voli svoje emocije dijeliti sa istomišljenicima i onima koji razumiju njene poruke i vibracije.

Njen je zadatak širiti emocije, poticati sjećanja, razmišljanje i pozitivne doživljaje svijeta. Dijeleći svoje kreativne vizije, Majčica sve više promišlja alternativne načine proizvodnje i poslovanja stavljajući u srž razvoja brigu o okolišu, smanjenje onog nepotrebnog proizvodnog segmenta na uštrb lagera i uštede, osmišljavajući taj novi svijet u kojem pojedinac ima pravo bez srama iskazivati svoje osjećaje i misli, hrabro i bez straha od mišljenja drugih ili načina kao ga drugi doživljavaju.

Majčica voli drugačije, slobodnije, inteligentne, samosvjesne pojedince koji ovaj svijet žele učiniti boljim i pozitivnijim mjestom, one koji vole u svoj punini uživati u tim ludim okusima i osjećajima avantura i života na ovom prekrasnom planetu.

O majicama

Naglasak koji MM stalno razvija, osim na onoj već prepoznatljivoj razini kreativnosti i inteligentnih poruka samih motiva na majicama, je stalno usavršavanje dizajna, kroja i kvalitete samih majica i drugih odjevnih predmeta.

Jašući na toj željenoj tankoj niti koja se proteže između visoke finoće čistog turskog pamuka s kojim radimo i svjesnog izbjegavanja kemijskih procesa koji će taj pamuk učiniti još finijim pod prstima, no pritom onečistiti veće količine vode, zatrovati pesticidima i kemijskim supstancama tlo, želimo naći održiv sustav proizvodnje MM majica.

Šivani i proizvedeni u potpunosti u Hrvatskoj,

MM proizvodi ponosni su predstavnici umijeća vriiednih ruku naših krojača i dizajnera.

Svaka se majica radi od savršenog turskog pamuka visoke kvalitete i isključivo po narudžbi.

Kod Majčice zato nema lagera, nema već gotovih majica, nema pred-proizvodnje, bespotrebnog trošenja energenata niti nepotrebnog zagađenja.

Majčica ne vjeruje u prekomjernu proizvodnju već samo u onu koja ima smisao. Upravo zato, tek nakon izvršene narudžbe vaše majice idu u proizvodnju. Zadatak nam je svima čuvati ovaj prekrasan planet, zato je potrebno maaaaalo strpljenja pri kupovini MM majica.

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

Majčice Moja

suverene majice uz krajnje visoku nazočnost kvalitete za sve koji previše razmišljaju (od 2012.)