Plaćanje i dostava

Cijene

Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama, te ne sadrže PDV jer Prodavatelj (Uberfunky d.o.o.) nije u sustavu PDV-a prema čl. 90 st. 2 Zakona o PDV-u.

Istaknute maloprodajne cijene važe u trenutku zaprimanja narudžbe. Akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Načini plaćanja

Kupac/naručitelj može naručeno platiti na jedan od sljedećih načina:

  1. a) Plaćanje gotovinom – pouzećem
    Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave.
  2. b) Plaćanje internet bankarstvom
    Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke. Nakon uspješno poslane narudžbe, na e-mail adresu kupca/naručitelja dostavit ćemo potvrdu narudžbe sa svim potrebnim podacima za plaćanje.
  3. c) Plaćanje općom uplatnicom
    Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon uspješno poslane narudžbe, na e-mail adresu kupca/naručitelja dostavit ćemo potvrdu narudžbe sa svim potrebnim podacima za plaćanje.

U slučaju da kupac/naručitelj robu odluči platiti uplatnicom ili internet bankarstvom, rok za uplatu je 72 sata od primitka potvrde narudžbe na email adresu.
Nakon proteka tog roka, narudžba postaje neobvezujuća za Uberfunky d.o.o. te se narudžba briše iz sustava, odnosno smatra se otkazanom.

Obrada narudžbe počinje teći od trenutka vidljivosti uplate na računu tvrtke Uberfunky d.o.o.. Po primitku uplate, naručenu robu šaljemo na željenu adresu unutar 12 radnih dana.

U slučaju plaćanja pouzećem, kupcu/naručitelju poslati ćemo pošiljku u roku od 12 dana od slanja potvrde o narudžbi na njegovu email adresu.

U slučaju narudžbe koja se namjerava platiti pouzećem, zadržavamo pravo kontaktirati kupca/naručitelja i provjeriti istinitost takve narudžbe kako bi se izbjegla zloporaba te s njom povezana šteta i troškovi. Također, ako kupac/naručitelj odluči platiti pouzećem, a zatim naručeno odbije preuzeti, tvrtka Uberfunky d.o.o. ima pravo tražiti od kupca/naručitelja nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Dostava

Svaki se naručeni/kupljeni artikl iz naše ponude izrađuje isključivo po narudžbi. Tek kad je narudžba izvršena tj. plaćena, krećemo u proizvodnju.
Kupljenu/naručenu robu šaljemo na željenu adresu preporučenom pošiljkom unutar (najviše) 12 radnih dana od trenutka kada uplata bude vidljiva na računu.
U slučaju plaćanja pouzećem, kupcu/naručitelju šaljemo pošiljku u roku od (najviše) 12 dana od slanja potvrde o narudžbi na email adresu kupca/naručitelja.

Trošak dostave biti će obračunat automatski prilikom narudžbe proizvoda, odnosno uključen u ukupan iznos.

Trošak dostave unutar Republike Hrvatske je 30 kn. Za kupovinu u ukupnom iznosu koji je veći od 700Kn – trošak dostave unutar teritorija Republike Hrvatske se ne naplaćuje.

Trošak dostave za inozemstvo ovisi o težini pošiljke i izračunava se na završetku narudžbe.

U slučaju neke promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca/naručitelja ćemo o tome odmah obavijestiti.

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

Majčice Moja

suverene majice uz krajnje visoku nazočnost kvalitete za sve koji previše razmišljaju (od 2012.)